elonmusksandymunro
Elon Musk og Sandy Munro snakker bil og går dypt inn i det tekniske.

Annonse


Elon Musk snakker ut om Model 3-problemene

Sandy Munro vet mye om bil-produksjon, fra inn- til utsiden.

Se Musk snakke bil med en legende i bransjen

Mannen har tiår med fartstid i bransjen, blant annet hos Ford. Er han derfor perfekt til å intervjue Elon Musk som leder et bilselskap som har fått kritikk fra samme mann for imponerende teknologi men kritikk for chassi-kvalitet og produksjonskvalitet? Uten tvil.

Munro er blant annet kjent for å ha produsert en BMW i3 rapport i 2015 på 23 739 sider.

Det er Model 3 de to snakker om, og det ikke uten grunn: Musk har hatt god tid på å fordøye hva som gikk galt, for ikke bare har selskapet veldig lenge hatt problemer med å produsere nok biler, men de har også i Model 3 levert biler med dårlig lakk-kvalitet, bobler og andre ufinheter.

Tesla har allerede tatt Munros råd

Det var også, om du husker, problemer med for stort mellomrom mellom paneler som i døra. Munro har tidligere uttalt at dette kan løses med en mega-avstøpningsteknikk, og det er hva Tesla gjorde med Model Y.

Musk uttaler blant annet at det var utfordredened for Tesla å fikse problemene samtidig som de økte produksjonstakten.

Se intervjuet:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse