varjoapplevr
Varjo selger allerede hodesett, til tusenvis av dollar, med LiDAR som det ryktes også Apple-hodesettet som lanseres neste år utstyres med.

Annonse


Hevder Apples dyre VR-hodesett kommer allerede tidlig neste år – kan bli som disse

Skal vi tro banken JP Morgan skal Apple starte produksjonen av sitt dyre VR-hodesett allerede vinteren i år, og sikter seg derfor inn på en lansering i første kvartal 2022.

Får LiDAR og ToS (Time of Flight)-sensorer

Prisen har tidligere blitt ryktet til å ligge på det samme som en Mac Pro til 6000 dollar, og der derfor ment for utviklere i første omgang. Nå rapporteres det om en langt rimeligere pris på 500+ dollar.

Der Bloombergs Mark Gurman er enig med banken, er at lanseringen skal finne sted neste år – dette gir derfor dette ryktet mer kjøtt på beinet om et helt nytt Apple-produkt, enn på veldig lenge.

Varjo selger hodesett til tusenvis av dollar med LiDAR og 200Hz allerede

Det rapporteres sågar at designet minner om dagens VR-hodesett, og at det bruker seks linser og en optisk LiDAR-scanner for å lese brukernes omgivelser.

Annonse


LiDAR i VR-hodesett er ikke utbredt, men en mindre kjente produsenter nytter det, Varjo:

Det interessante er at Varjo selger to par hodesett, XR-3 og VR-3 til forholdsvis 6990 dollar og 3990 dollar – kanskje plasserer Apple seg mellom disse to produktene prismessig?

Varjo høres ut som et selskap Apple kunne være interesserte i å handle, men det er vel for sent nå.

XR-3 og VR-3 er myntet på profesjonelle og har følgende spesifikasjoner

Kilde:
iMore

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse