Annonse


iPhone med smart covid-hjelp: Watch låser opp om du har på maske

Kanskje ikke iPhone trenger TouchID under panelet likevel.

iOS 14.5 og watchOS 7.4 er smart med maske

Ikke om man eier en Apple Watch i det minste, for i iOS 14.5 beta 1 er det en svært nyttig funksjon å finne: Apple Watch åpner automatisk opp en iPhone når mobilen ser du har på deg en maske. Smart, Apple.

Dette er mulig med iOS 14.5 og watchOS 7.4 som ble lansert i dag og som også styrker personvernet.

Det er et krav at håndledds-deteksjon er aktivert på klokka, at klokka er låst opp og at den har en PIN-kode.

Apropos iOS 14, så ser det ut til at 14.4 har forbedret batterilevetiden til iPhone 12-serien, spesielt 12 Pro, under dvale og ved bruk. Vi er foreløpig usikre på om 14.5 beta 1 påvirker batteriet negativt igjen, men det finner vi snart ut.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse