samsungamd
Samsungs mobiler med AMD GPU-er kommer i andre eller tredje kvartal i år mener troverdig lekker. Det blir spennende å se om Samsung kan revolusjonere mobil-grafikk, spesielt om de får med seg spil-studioene.

Annonse


Samsung kan komme til å sjokkere markedet med Radeon-mobiler

Vi vet AMD samarbeider med AMD.

Samsung og AMDs mobiler fremdeles flere måneder unna lansering

Det er den kjente lekkeren Ice Universe som mener at Samsung skal lansere flere enheter med AMD GPU-er i andre eller tredje kvartal i år.

De nye kraftige mobil-GPU-ene, og det skal virkelig blir spennende å se hvor bra disse vil yte, skal brukes i Exynos 2xxx og Exynos 1xxx CPU-ene fra Samsung. Samme lekker mener det kan tenkes Samsung endrer på lanseringsplanene, og da er jo faren der for at lanseringen glipper til 2022.

Det var i mai fjor det ble kjent at Samsung og AMD samarbeider:

“Det er spesifikt AMD sin grafikkarkitektur som brukes i Radeon Samsung ønsker å dra nytte av: Radeon vil lisensieres til bruk i det Samsung refererer til som «fremtidige enheter, inkludert smarttelefoner og andre produkter som er komplementære til AMD sine produkter”.

Annonse