amdryzen5000oppdatering
I februar oppdaterer AMD sine 5000-serie CPU-er med bedre ytelse for støttede GPU-er og forbedret stabilitet.

Annonse


AMD CPU-ene stor-oppdateres i februar

I februar skal AMD storoppdatere 5000-serien Ryzen CPU-er.

AMD lover flere FPS og stabilitetsforbedringer i februar

Det mest spennende er at det blir lagt til støtte for Resizable BAR, en teknologi som hever båndbredden PCIe takler, og som derfor øker FPS-en helt gratis. Det krever dog at GPU-en og driveren støtter dette, og det gjør de nye AMD- og Nvidia-skjermkortene.

Det er også flere feilrettinger på vei

Foruten ReBAR er RAID-driveren oppdatert, stabiliteten forbedret og det er en feilretting for 5600X og 5800X telemetri-feil i Ryzen Master (AMD forklarer at denne feilrettingen krever Ryzen Master 2.6.1.x som også lanseres i februar).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse