halflife2episode2
Det begynner å se lenge ut, for det er lenge siden: Half-Life 2 Episode 2 kom ut i oktober 2007.

Annonse


Valve utvikler en rekke nye spill

Under et lengre intervju med Valve-grunnleger Gabe Newell, hoppet vi kjapt til delen om nye spill. Fordi: selvsagt.

Valve har bekreftet… noe

Så da gjør vi det samme her og fastslår at selveste “Gaben” bekrefter “de definitivt har spill som er under utviklingen som vi kommer til å annonsere – det er moro å lansere spill“.

Kult at det plutselig er moro for Valve å igjen lansere spill. Vi håper også det er mer enn DLC-er til Alyx, for selv om spillet er imponerende er ikke VR for alle og aldri praktisk hele tiden.

Om nettopp Alyx forklarer Newell i det samme intervjuet at “Alyx var skikkelig bra – det er moro å lage enspiller-spill igjen, for det skapte en god del motivasjon innad i selskapet å gjøre mer av det”.

Dette er ikke annet enn fantastiske nyheter, men vi tviler på at det har noe med Half-Life å gjøre, det hadde kanskje vært litt for lite risikabelt for et selskap som Valve som ofte gjør det uventede… eller ingenting i det hele tatt.

Annonse


Newell: – Folk blir fordi de bryr seg

Han hadde også noe å si om Cyberpunk 2077, og det var at han har sympati for CDPR, og at utvikling på konsoller er vanskelig. Samtidig påpeker han at mange har det moro med spillet på PC – har du?

Kilde:
1 News

Annonse