Annonse


Apple holder fremdeles døra oppe for Parler

Tim Cook bekrefter igjen at Parler kan komme tilbake om de klarer å moderere samfunnet.

Parler kan komme tilbake

Det er ikke slik at Twitter og Facebook har hundre prosent kontroll over alt innholdet på sine plattformer heller, men det skal altså være snakk om oppfordring til vold spesielt på Parler, ifølge Cook.

“Vi suspenderte dem, men bannlyste dem ikke. Alt vi ber om er at han følger reglene våre”, svarer Cook etter at intervjueren nevnte ytringsfriheten som er garantert av den amerikanske grunnloven.

Parler har saksøkt Amazon

Det er ukjent om Google tar Parler tilbake, selv etter moderering. Der kan appen uansett lastes inn fra andre kilder enn Google Play, men tjenesten er uansett ikke tilgjengelig uansett hva Apple gjør, da Amazon har bannlyst Parler. Tjenesten har enda ikke funnet et annet hjem.

Parler har saksøkt Amazon, men det er ikke noe nytt i den saken enda: