AirPods Pro 2 kan bli mindre og få bedre lyd og batteritid. (Ill: Apple)

Annonse


Ny iPhone SE og AirPods Pro 2 kan komme i april

Andregenerasjons Apple AirPods Pro og tredjegenerasjons iPhone SE kan komme i april, hvis japanske Mac Otakara har rett. Nettsiden har kommet med flere spådommer i det siste som at iPhone 13 blir tykkere, at iPad 9 vil se ut som iPad Air 3 og at iPad mini 6 får en 8,4″ stor skjerm og kommer i mars.

Mindre AirPods Pro

Nå skriver de at det kommer to nye iPhone SE-modeller i april, sammen med nye AirPods Pro som blant annet får redesignet ladeetui. Dagens AirPods Pro har en ladeboks som måler 45,2 mm i høyden og 60,6 mm i bredden. Ladeetuiet til nye AirPods Pro kan bli smalere, men høyere: 46 mm høyt, 54 mm bredt og 21 mm tykt.

De ryktes også at Apple forsøker å kutte pinnene som stikker nedover på proppene, men dette er fortsatt uklart. Muligens får de også bedre lydkvalitet og bedre batteri. Man tror også at AirPods Pro 2 kommer til å koste det samme som førstegenerasjon.

To versjoner av iPhone SE?

Nye iPhone SE er det foreløpig få detaljer rundt, men det ryktes at det kan komme en større Plus-variant på 5,5″ eller 6,1″ i tillegg til en vanlig 4,7″ stor modell. Ifølge Ming-Chi Kuo vil ikke den større iPhone SE lanseres før til høsten.

Annonse


Nye iPhone SE kan komme i to utgaver. (Ill: Apple)

iPhone SE Plus, som den større modellen kanskje vil hete, ryktes å få kant-til-kant-skjerm og mindre busslomme uten Face ID. Istedet vil iPhone SE Plus låses opp med Touch ID.

Det har også vært ryktet at en større versjon av iPhone SE får fingeravtrykkleser i skjermen. I så fall må nesten telefonen få OLED-skjerm, siden OLED foreløpig er det eneste som støtter fingeravtrykkleser i skjermen.

Foreløpig verserer det mange rykter om Apples kommende produkter, så det er best å ta det hele med en klype salt.

Kilder:
Mac Otakara
Wccftech
Mac Rumors

Annonse