xboxaabatterier
Duracell har lenge levert batterier til Microsoft, men sistnevnte oppfordrer ikke direkte til Duracell-kjøp og sier at årsaken til bruk av AA-batterier er kundefrihet.

Annonse


Er dette årsaken til at Xbox ikke har oppladbare batterier?

Microsoft sier at kundene kan bruke de løsningene og batteriene man foretrekker, samtidig som Duracell sier de har en samarbeid med Microsoft.

Microsoft beskyldes for hemmelig Duracell-samarbeid

Det hele startet da Duracells Luke Anderson, markedsføringsssjef i Storbritannia, uttalte at de to selskapene har en fortløpende enighet om dette med batterier, dessuten uttalte han at “dette har vært en greie lenge og jeg tror avtalen må fortsette å løpe enda noe lenger”.

Microsoft uttaler at kundene kan bruke de AA-batteriene de ønsker

Microsoft sier nå at “vi tilbyr forbrukeren valg av batteriløsninger for våre standard Xbox Wireless Controllers. Dette inkluderer bruk av AA-batterier fra hvilket som helst merke, det oppladbare Xbox-batteriet, ladeløsninger fra våre partnere eller en USB-C-kabel som kan drive kontrolleren når den er koblet til konsollen eller PCen.” Merk at Elite Wireless kan lades direkte med USB C.

Greia er at mange lurer på hvorfor Xbox-kontrollerne fremdeles bruker oppladbare batterier, og om årsaken er en eller annen avtale med Duracell. Ifølge Microsoft er årsaken kun at de ønsker å gi kunden valgmuligheter, men benekter samtidig ikke samarbeidet.

Microsoft og Duracell har til og med markedsført sammen tidligere:

Kilde:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse