Lekkede bilder av OnePlus 9 Pro. (Ill: PhoneArena)

Annonse


OnePlus 9 Pro kan få tidenes raskeste trådløse lading

Selv synes jeg OnePlus 8 Pro er en av de beste telefonene som kom i fjor. Telefonen har et 120Hz panel, Snapdragon 865, 12 GB RAM og Oxygen OS – som over tid har blitt noe av det mest velfungerende Android-skallet på markedet.

45W trådløs lading

Etter å ha brukt OnePlus 8 Pro som hovedtelefon i snart et år, er jeg imponert over hvor godt den holder seg. Det 4510 mAh store batteriet varer fortsatt i to dager og lades opp raskt med 30W kablet eller trådløs lading.

Derfor klør det litt ekstra i fingrene nå som det ryktes at OnePlus 9 Pro får 45W trådløs lading. OnePlus 8 Pro er den telefonen med raskest trådløs lading i verden og ifølge selskapet selv lades OnePlus 8 Pro opp til 50% på 30 minutter med 30W trådløs lading.

45W trådløst vil gjøre ladetiden vesentlig kortere.

Lekkede bilder av OnePlus 9 Pro viser et flatt skjermpanel. (Ill: PhoneArena)

OnePlus solgte en trådløs lader med vifte ved sist lansering. Denne må naturligvis oppgraderes dersom ladehastigheten blir 45W ved neste lansering. I likhet med OnePlus 8 Pro kommer 9 Pro med trådløs omvendt lading, men i år blir denne forhåpentligvis raskere enn 3W.

Annonse
65W kablet lading?

Siden OnePlus 8T har 65W kablet lading er det ikke usannsynlig at 9 Pro får det samme. 8T lades ifølge OnePlus opp til 100 prosent på bare 39 minutter. Det klarer den ved å ha to batterier i stedet for ett. I likhet med 8T ryktes det at 9 Pro får flatt 120Hz panel på 6,55″, i motsetning til 8 Pro’s 6,78″ panel som krummer seg over kantene.

OnePlus 9 Pro kun er noen måneder unna. Selv om det ikke finnes noen offisielle datoer ennå regner man med lansering i første kvartal.

OnePlus 8 Pro ble lansert i april, men det har tidligere versert rykter om at årets toppmodell lanseres i mars.

Kilde: The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse