iphone12minisalg

Annonse


Denne iPhone 12-modellen selger overraskende dårlig

Fordi Apple ikke avslører antallet solgte iPhones lenger, må andre analysere/gjette seg frem til hvordan ting ligger an, og vi er litt overrasket.

iPhone 12-mini salget skuffer

For undertegnende spådde det motsatte; at iPhone 12 mini kunne bli den store iPhone 12-hitten. Det er ikke Consumer Intelligence Research Partners enige i.

Hvorfor? Vi vet ikke, men kanskje fordi batterilevetiden ikke er helt der og at den er kostbar? Vi tror at mange landet på iPhone 12 Pro i stedet da prisforskjellen ikke er så stor og fordi Apples mellomsjikte-mobil ikke er stor å holde i det hele tatt. Det er også en annen mulig forklaring.

Slik oppsummerer CIR rapporten:

“iPhone 12‌ klarte å skaffe en betydelig andel ved lanseringen, men med blandede resultater, da ‌iPhone 12 mini‌ ser ut til å ha blitt glemt blant de modellene. Apple lanserte ikke bare et større utvalg av nye modeller enn noen gang tidligere, og delte også lanseringen i to omganger, så sammenligning med tidligere lanseringer er vanskelig. I tillegg lanserte Apple en ny ‌iPhone SE‌ tidligere på året, noe som ytterligere kompliserte det hele”.

Annonse


Vi er enige i at iPhone SE (april) nok kapret kunder som ellers hadde handlet en iPhone 12 mini (november) om den hadde vært tilgjengelig.

Kilde: