coolermasterkfc
Kentucky Fried Chicken kjører i samarbeid med Coolemaster en ganske spesiell promo for tiden, og vi må innrømme maskinen ser bedre ut enn fryktet.

Annonse


Vi trodde aldri vi skulle si det, men her er fritert kylling-datamaskinen

Kentucky Fried Chicken, en fastfoodkjede i USA, har i samarbeid med Cooler Master, Intel, ASUS og Seagate designet en datamaskin som kombinerer gaming og kose-mat. Perfekt.

Fritert kylling rocker

De nøyaktige spesifikasjonene er ikke kjent, men den vil støtte ray tracing (så vi tipper et RTX-kort da de fremdeles er mest utbredt) og et Intel NUC (Nuc 9 Extreme).

Det morsomme er at Coolermaster, som har designet maskinen, ikke opplyser om de nøyaktige spesifikasjonene, som typisk når man frir til en hel befolkning (i det minste den som liker KFC), og i stedet opplyser om at maskinen er i stand til både 4K og 240FPS.

De påstår ikke at man når begge disse målene samtidig, bare så det er klart. Hverken pris eller lansering opplyses det om.

Annonse


Maskinen har blant annet 2 x 1TB NVMe:

Her er den virkelig unike funksjonen, varmekammeret oppsummerer slik:

Risiker aldri å la kyllingen bli kald igjen takket være det patenterte kyllingkammeret. Ved å bruke systemets naturlige varme- og luftstrømssystem kan du nå fokusere på spillet ditt og nyte varm, sprø kylling mellom slagene.”

Svenske “Timpelay”, som er kjent for svært imponerende datamaskin-design, har også hjulpet Coolermaster med maskinen.

Kilde:
Coolermaster

Annonse