Annonse


Microsoft tilbyr Cyberpunk 2077-refusjon – Sony har fjernet spillet

Sony melder nå i en knapp pressemelding at de fjerner Cyberpunk 2077 fra Playstation Store inntil mer informasjon kommer.

Oppdatert, 18:37:

Microsoft tilbyr nå refusjon av spillet-utgaven selv om det har gått mer enn 14 dager.

Dramatisk utvikling for CD Project Red

Dette melder nå Sony i den ganske så dramatiske utviklingen – når ble et AAA-spill rett og slett slettet fra en spill-butikk? Vi kan ikke huske det har skjedd før.

Annonse


Nyheten om Sonys refusjon kommer etter onsdagens rapport om at kunder som ba om pengene tilbake, fra for eksempel Sony, ble nektet refusjon.

SIE strever etter å sikre sikre høy kundetilfredshet, derfor vil vi begynne å tilby full refusjon for alle spillere som har kjøpt Cyberpunk 2077 via PlayStation Store og SIE vil også fjerne Cyberpunk 2077 fra PlayStation Store inntil videre.

Dette sier Sony om refusjonen:

“Når vi har bekreftet at du kjøpte Cyberpunk 2077 via PlayStation Store, begynner vi å behandle refusjonen din. Vær oppmerksom på at fullføringen av refusjonen kan variere avhengig av betalingsmåte og finansinstitusjon.”

Det er spesielt PS4 og Xbox One-versjonene av spillet som sliter, og årsaken til at studioet ikke avslørte gameplay fra forrige generasjonskonsoller før etter lanseringen av spillet.

Det skal være mulig å be om refusjon på denne siden, men du må huske å være pålogget.

Vi testet spillet på PC og ga det 7 av 10:

Kilde:
Playstation

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse