Annonse


Playstation 5-svartebørs kan bli ulovlig

Britiske politikere foreslår å bannlyse svartebørspriser for konsoller og “data-komponenter” som langt overskriver veiledende pris.

Svartebørspriser på konsoller og elektronikk kan bli ulovlig i Storbritannia

Det har gått så langt at selskap tilbyr tjenester slik at de kan skaffe produkter, som Playstation 5, for deg, eventuelt ved å tilby bot-er som kan auto-handle produkter det er vanskelig å få tak i, som de nye konsollene og de nye skjermkortene fra Nvidia og AMD.

Storbritannia er langt unna en lov enda, da de ikke engang har fått klarsignal for å ta opp saken, men 15 av politikerne i Stortinget er for. Det er ukjent hvordan dette skal håndheves, det kan bli en utfordring.

Britisk scalper-gruppe, som nevnt i artikkelen under, skryter av salgstallene på Twitter:

Tjener hundrevis av millioner kroner på overprisede produkter

Som vi skrev i dag tidlig er dette stor-butikk:

Annonse


“Diskmodellen selges for over 300 prosent av veiledende og den digitale 200 prosent over. Mer enn 32 000 PS5 er solgt på eBay, noe som innebærer at svartebørshaiene har kunnet putte 166 millioner kroner i lomma”.

Du husker kanskje vi skrev om en av disse selskapene som tilbyr å handle produkter for deg; de driver fra Storbritannia og politikerne er klar over at bot-handel er en greie, og ønsker å stoppe det.

Kilde:
VGC

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse