Annonse


Nå kan alle laste ned iOS 14.4 beta

Har du en iPhone 12, kanskje en av de to Pro-modellene? Har du merket at de har ekstra dårlig batterilevetid?

I dag kommer iOS 14.4

Det er mange som rapporterer om dette, inkludert at batteriet tappes alt for kjapt mens mobilen sover. Det er usikkert hva som forårsaker dette, men man kan jo spekulere i at Apple ikke helt har klart å optimalisere 5G-modemet med egne brikkesett og programvare – dette er nok også en grunn til at selskapet utvikler sitt eget modem.

Uansett kan utviklere laste ned iOS 14.4 beta 1 (18D5030e) i dag. Det er ikke klart hva som er nytt i den nye versjonen, men iOS 14.3 som ble lansert denne uken legger til støtte for AirPods Max, Apple ProRAW og Apple Fitness+.

Vi laster ned beta 1 på vår iPhone 12 Pro og skal følge ekstra nøye med på batterilevetiden fremover.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse