NVIDIA gjør helomvending. (Ill: NVIDIA.)

Annonse


Vi kan ikke tro hva Nvidia sa til testerne

Ifølge en tweet fra Hardware Unboxed på fredag hadde NVIDIA bestemt seg for å utestenge YouTube-kanalen fra å motta fremtidige testeksemplarer av skjermkort.

NVIDIA forklarte beslutningen med at kanalen kun fokuserer på rasterisering og at de ikke regner med hvordan et skjermkort benytter seg av ray tracing i sine anmeldelser.

Hvordan en anmelder bedømmer et produkt bør ikke være opp til produsenten å bestemme

Linus fra YouTube-kanalen Linus Tech Tips forklarte i en film på YouTube hva NVIDIA hadde hadde skrevet til Hardware Unboxed. NVIDIA mener at tekbransjen, tekmiljøet og skjermkortindustrien ser ting på en annen måte enn Hardware Unboxed. Linus’ film kan du se under:

Ray Tracing er ifølge NVIDIA det som er viktig for spillere og alle som kjøper skjermkort. Derfor bør ikke Hardware Unboxed fokusere på raserisering alene. Men hvordan en anmelder ser an et skjermkort har vel egentlig ikke NVIDIA noe med.

Annonse
Fadesen får mer oppmerksomhet enn det Nvidia ønsker

Det er nok en av grunnene til at Hardware Unboxed nå kan rapportere at selskapet har gått tilbake på hele avgjørelsen om utestengelsen.

I en twittermelding skriver kanalen at NVIDA ber om unnskyldning for alt sammen og at oppstyret de siste dagene har opplevdes som berg-og-dalbanetur.

Flere andre har gått ut og sagt at de er svært skeptiske til NVIDIAs måte å håndtere testing på. Dette ble med andre ord et slag for baugen for NVIDIA som tydeligvis ikke så noen annen utvei enn å trekke tilbake hele avgjørelsen.

Kilde: notebookscheck.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse