Annonse


The Game Awards 2020: Disse spillene kommer neste år

The Game Awards 2020 gikk av stabelen i går, og som alt annet i år foregikk hele showet online. Nå som neste generasjons konsoller endelig ble vi vitne til en haug med titler og mye fantastisk grafikk på årets show.

Endelig nytt Perfect Dark

Dette har vi ventet på. Det første spillet ble lansert til Nintendo 64 i 2000 og var både brutalt, vanskelig og gøy. Deretter kom Perfect Dark Zero til Xbox 360 i 2005 som på mange måter var langt snillere.

16 år senere, i 2021 kommer Joanna Dark tilbake på Xbox. Det nye Perfect Dark er The Initiative’s første prosjekt. Det nye Xbox-spillstudioet i Santa Monica har tatt på seg oppgaven å skape Perfect Dark på nytt, helt fra bunnen av.

Se intervju med skaperne bak:

Annonse


Perfect Dark blir satt i nær fremtid og blir som tidligere en klassisk hemmelig agent – thriller.

Flight Simulator til Xbox neste sommer

Det kritikerroste spillet kommer til konsoll neste sommer med samme grafikk og dybde som på PC. Dessverre virker det ikke som at Flight Simulator kommer til Xbox One, men derimot blir next-gen-ekslusiv.

Sommerlanseringen kommer til å inkludere alle tidligere utvidelsespakker med utvidede kart for Japan og USA. I tillegg kan man vente seg enkelte forbedringer fra PC-versjonen som skal gi en mer oppslukende opplevelse.

Flight Simulator blir tilgjengelig på Xbox Game Pass:

Yakuza 3, 4, 5 og 6 remastres

Yakuza Remastered Collection slippes 28. januar, mens Yakuza 6: The Song of Life slippes 25. mars. Hele sagaen blir tilgjengelig på Xbox GamePass, Windows 10 og Steam.

Master Chiefs neste spill blir Fortnite

Halo Infinite lar vente på seg, og i mellomtiden kunne Epic avsløre, som en mager trøst, at Master Chiefs er tilgjengelig som en del av Fortnite sesong 5. For 1500 “V-bucks” får du spille som The Chief. UNSC Pelican Glider koster 1200 V-bucks og tyngdekrafthammeren koster 800 V-bucks.

Warthdog går for 500 V-bucks, og så kan du få alt sammen i en og samme pakke for 2600 V-bucks.

Halo Infinite blir lansert høsten 2021 ifølge et blogginnlegg fra 343 Industries på tirsdag. Spillet skulle egentlig vært lansert sammen med Xbox X|S i november, men er blitt utsatt på grunn av pandemien.

Siden Microsoft ikke avslører noen konkret dato, kan man muligens regne med at spillet blir utsatt så mye som et år fra opprinnelig lanseringsdato.

Nytt zombie-spill fra skaperne av Left 4 Dead

Back 4 Blood er det man kan kalle en spirituell oppfølger til Left 4 Dead. I likhet med i Left 4 Dead kan man samarbeide fire og fire om å stå imot bølger av aggresive døde mennesker:

Nytt spillselskap med sci-fi-skrekkspill: The Callisto Protocol

Striking Distance Studios, et nytt studio med blant annet en av folkene bak Dead Space og Call Of Duty, annonserte sitt The Callisto Protocol. Spillet foregår på Callisto, en av Jupiters måner i år 2320. I spillet skal man unslippe et toppsikkert fengsel som man er så uheldig å være låst inne i sammen med noen skrekkelige beist. Spillet ser både pent og skummelt ut:

Dragon Age

Dette er den beste titten vi har fått på Dragon Age så langt. Foreløpig ser det ikke ut som at spillet har fått tittel helt ennå, siden spillselskapet kaller det “The Next Dragon Age”.

I trailerens siste scene ser man Solas som de som kjenner Dragon Age, kjenner igjen fra Inquisition. Foreløpig vet vi ikke når spillet kommer:

Sniktitt på nye Mass Effect

Heller ikke traileren til nye Mass Effect sier oss mye, men i det minste vet vi at det er på vei:

It Takes Two trailer:

Nytt spill fra skaperne bak Gone Home

Open Roads lanseres neste år og handler om en mor og datter på biltur gjennom et øde landskap. Spillet ser ut som en blanding av tegneseriegrafikk og semi-realistisk grafikk.

Man oppelver historien til 16-årgamle Tess Devine og moren Opal mens de utforsker både familiens historie og relasjonen mellom hverandre. Studioet Fullbright står bak spillet:

Ark 2 med Vin Diesel

I nye Ark 2 spiller du Vin Diesel i jungelen som sloss mot monstre og dinosaurer. Akkurat når spillet blir lansert vet vi ikke ennå:

I tillegg kommer:

  • The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition
  • Neoverse (PC og konsoll)
  • Killer Queen Black (konsoll)
  • The Medium (kommer 28. januar til konsoll og PC)
  • Cyber Shadow (konsoll og PC)
  • Among Us (PC)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse