applewatch
Apple Watch har ikke endret seg stort utover flere sensorer og bedre ytelse. Hverken nytt design eller større urskiver har skjedd.

Annonse


Tim Cook med overraskende produkt-avsløring: sier de gjør noe spesielt med Apple Watch

Vi skrev for ikke lenge siden at vi hadde et lite ønske.

-Kroppen din er mye viktigere enn bilen din

Det gjelder Apple Watch som har sett lik ut i veldig mange år nå, faktisk siden lanseringen for over fem år siden. Det er på tide med et nytt design, men ikke forvent lekkasjer, ikke enda.

Hva er det Cook hinter til?

Det er sjelden Cook snakker fremtidige produkter, og det gjør han egentlig ikke i dette intervjuet heller, men vi får følelsen av at dette kun er starten på sensorer og at det kommer veldig mange nye.

Cook sier også at klokka fremdeles er et ungt produkt og at det er mye igjen å gjøre, men at du kan “tenke på antallet sensorer i bilen din” i forhold til fremtidige Watch-nyheter.

Spennende, men dette er jo passe diffust og derfor vanskelig å tolke. En ting er sikkert, og det er at Cook ønsker å hype opp Watch litt. Det betyr nok at de jobber med en større overhaling, men vi tør ikke gjette hvor lang tid det vil ta før vi får se noe nytt.

Annonse
Dette sa Cook til Outside:

Cook: – Vi har ting på gang i lab-en våre som er så utrolig at jeg knapt kan fatte det. Det er visse ting vi vet vi må endre på, mens andre ting vi fremdeles prøver å finne ut av. Det er tonnevis med innovasjon igjen, men det er mye arbeid som må gjøres. Tenk på antallet sensorer i bilen din.

Hvilke sensorer kunne du tenkt deg?

Kilde:
Outside

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse