Annonse


Altibox og Microsoft inngår samarbeid for å redusere nedetid og forbedre ping

I forbindelse med lanseringen av de nye konsollene til Microsoft, inngår Altibox og Microsoft et samarbeid for å bedre nettkvaliteten.

Altibox med Xbox Series S til heldige kunder før julaften

-I tillegg til det stadige arbeidet Altibox gjør for å redusere ping og nedetid, vil vi nå gå enda mer inn i selve gamingleveransene, sier direktør for strategi og forretningsutvikling, Ane Marte Hausken i Altibox.

Utover dette er det ingen detaljer om hva nøyaktig de skal gjøre (vi har derfor spurt), i stedet promoteres Series S:

“Enkelte Altibox-brukere vil allerede i desember få muligheten til å kjøpe spillkonsollen Xbox Series S med ekstra håndkontroller på rentefri delbetaling gjennom Altibox.”

GamePass til Altibox?

Altibox ser også på muligheten til å inkludere GamePass: “tilgangen på konsoller kommer som følge av et strategisk samarbeid Altibox har inngått med Microsoft. På sikt jobber Altibox også med å tilby kundene mulighet til å inkludere spilltjenesten Xbox Game Pass Ultimate i sitt abonnement.”

Annonse


– Det er helt naturlig for Altibox å inkludere gaming som en del av vårt underholdningsunivers. Vi ser at gamingindustrien er på vei over til andre distribusjonsmodeller, blant annet med gaming over skytjenester (cloudgaming). Vårt samarbeid med Microsoft sikrer at vi står klare for å ta del i denne utviklingen, sier Ane Marte Hausken.

Kilde:
Altibox pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse