Stadia med streaming direkte til YouTube. (Ill: Stadia)

Annonse


Stadia med nytt design og etterlengtet funksjon

Fra idag kan Stadia-spillere strømme direkte til YouTube

De siste ukene har Google rullet ut oppdateringer til Stadia

Nå gjør de endringer i grensesnittet i web-appen og oppdaterer selve Stadia-logoen. Nye Stadia ser penere ut og viser dine siste spilte spill først. Stadia utnytter plassen på større skjermer bedre med tre spill på hver rad.

Tar seg bedre ut på skrivebord og bærbar

De siste ukene har Google rullet ut oppdateringer til Stadia. Nå gjør de endringer i grensesnittet i web-appen og oppdaterer selve app-logoen. Nye Stadia ser penere ut og viser dine siste spilte spill først. Stadia utnytter plassen på større skjermer bedre med tre spill på hver rad.

Endringene ble først avdekket på Reddit der en bruker delte skjermopptak av nye Stadia. Se selv hvordan det ser ut i videoen under:

Annonse
Funksjonen burde vært på plass for lenge siden

Frem til nå har spillere vært nødt til å strømme gjennom tredjeparts programvare. Knotete, spesielt når Google eier både Stadia og YouTube.

Men idag kunne en representant for Google bekrefte at alle brukere får mulighet til å strømme spill rett til YouTube. 9to5Google skrev om funksjonen allerede i går og idag ble det bekreftet.

Når man velger å strømme til YouTube får man spørsmål om spillingen passer for barn, om hvem som skal kunne se strømmingen, innstillinger for stemme og hvorvidt spilleren ønsker å skru på “Crowd Choice”. En funksjon som lar seere stemme over forskjellige ting som skjer i spillet.

Har vært planen hele tiden

Helt siden Stadias lansering i fjor har integrasjon med YouTube vært et viktig salgsargument. Spillere skulle kunne hoppe rett inn i spill med andre strømmere og både streame og spille sammen gjennom YouTube.

Dessverre har man sett lite til YouTube-funksjonalitet før nå. Og man kan jo håpe nå som Google tar skrittet og implementerer direkte strømming til YouTube, at Stadia er et skritt nærmere sin opprinnelige plan.

Stadia utvidet dessuten til åtte nye land i går og gjør seg med det mer gjeldene internasjonalt. De nye landene som nå kan logge på Stadia er Østerike, Tjekkia, Ungarn, Polen, Romania, Slovakia og Sveits.

Stadias nye funksjonalitet rulles ifølge Google ut til brukere verden over idag. Har du fått tilgang på Stadias nye funksjonalitet? Fortell i kommentarfeltet under.

Kilder:
neowin.net
9to5Google.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse