airpodsmax
AirPods Max lanseres 15. desember til 6990 kroner.

Annonse


AirPods Max: nå er det bare en modell som kan leveres før julaften

Apple overrasket litt med plutselig lansering av AirPods Max, for selv om det ble varslet på forhånd er det ikke alltid slike rykter stemmer, for å si det sånn.

Oppdatert, 23:54:

Husker du ryktet om at disse ikke bryr seg om hvilken kopp du har på hvilket øre? Det stemmer trolig, for de har en rekke sensorer som nok gjør det mulig:

Oppdatert, 21:53:

Annonse
Apple.no oppgir nå at visse AirPods Max-fargemodeller har tre uker forsendelsestid, mens andre er oppført med ni dager (sølv, rosa og grønn). Merk at tiden kan kortes om man velger å gravere dem.

Oppdatert, 19:55:

Putene kan skiftes ut, og på den måten kan man kombinere forskjellige farger. De er ikke tilgjengelig enda, men kommer snart for 69 dollar paret. Se alle de mulige kombinasjonene hos MacRumors.

Digresjon: Max-koppene ser ut som en Apple Watch og har til og med den samme “digitale kronen”.

AirPods Max-koppen med Digital Crown, snudd opp.

Ai, det var en drøy pris

Men det gjorde det altså denne gang, og det som nok overrasker mest er at Apple har priset seg langt over snittprisen på hodetelefoner i Norge. Vi vil påstå at alt over 3000 kroner er over snittet for et slikt produkt, men hei: det er Apple vi snakker om. Også vekten er over snittet: 384 g.

På Apple.no kan Max fremdeles leveres neste uke. Apple.com nå rapporterer om at nye bestillinger ikke leveres før i januar.

Uansett, dette er hva du får i esken når du åpner opp 15. desember:

Vi tester fra 15. desember

3,5 kabelen følger ikke med.

Greia er at Apple igjen har valgt å droppe lader fra et nytt produkt, en trend de startet med fra og med iPhone 12-serien. Du må altså handle laderen selv, om du ikke har en liggende.

Det er nå en ting, men det mest oppsiktsvekkende er at det mangler 3,5 lydkabel som Apple tar 399 kroner for. Du finner selvsagt langt rimeligere alternativer mange andre steder.

AirPods Max støtter kjapplading: 1,5 timer med spilletid oppnås med kun 5 minutter lading. Med 100 prosent batterilevetid leverer de i 20 timer med ANC eller omgivelsesmodus aktivert.

Hodetelefonene har en “ultra-low power state” som sparer batteriet når de ligger i “Smart Case”.

399 kroner:

Hva om du ikke bruker dem med et Apple-produkt?

AirPods Max er utstyrt med Bluetooth 5.0 slik at du kan bruke dem med andre produkter enn Apples, men da mangler altså kjapp-parring, automatisk enhetsbytte og “spatial audio”.

Ja, for du husker kanskje at AirPods Pro har dette? Dette gir en surround-effekt og lydkilden følger deg selv om du beveger på hodet. Max har det samme.

AirPods Max krever:

  • iOS 14.3 eller nyere
  • iPadOS 14.3 eller nyere
  • macOS Big Sur 11.1 eller nyere
  • watchOS 7.2 eller nyere
  • tvOS 14.3 eller nyere

Dimensjoner:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse