Gamespot skuffet over Cyberpunk 2077

cyberpunk2077anmeldelser
Mange anmeldere gir Cyberpunk 2077 9 av 10, men Gamespot er ikke så imponert og gir det kun 7 av 10. Uansett er alle enige om at det er alt for mange feil.

De aller fleste er svært fornøyde med Cyberpunk 2077, selv om det er få som gir full pott.

Forvent veldig mange feil, som tidligere rapportert

Samtlige sier at spillet er stappfullt av feil, men Gamespot er enda mer skuffet over det de mener er en livløs verden, og gir spillet 7 av 10, noe som må anses som middelmådig for et så hypet spill.

Gamespot mener at mye av det spilleren gjør føles meningsløst, og at spillervalg ser heller ikke ser ut til å påvirke historien i særlig grad. I tillegg påpekes det mange feil og en hovedhistorie som ikke passer sammen med resten av spillet.

Annonse

Hva sier så IGN? De gir spillet 9 av 10 som står mer i stil med Metacritic-snittet på 91 poeng og oppsummerer med at:

“Cyberpunk 2077 kaster deg inn i en vakker og fullstappet by som tilbyr haugevis av fleksibilitet i forhold til hva du ønsker å gjøre”.

De påpeker samtidig at ytelsesproblemene var meget irriterende og at feil ofte oppstår, selv med et RTX 3080 som anmelderen kjører i 1080p-oppløsning med ultra-innstillinger men ray tracing avslått: “da var ting ok for meg”. Det lover jo ikke godt i det hele tatt.

CD Project Red lover en oppdatering som forbedrer ytelse og stabilitet, selv om IGN mener at dette ikke er hva som plaget dem mest.

For å oppsummere: anmelderne skryter av en imponerende by med mange muligheter til å gjøre sin egen greie, men ytelsen er dårlig og det er mange feil. Noen testere påpeker at spillervalg ikke ser ut til å gjøre noe stort utslag, mens andre ikke legger så stor vekt på eventuelt dette problemet og gir spillet nesten full pott.

Kilder:
IGN
Gamespot

Annonse
Annonse