Slik betaler de andre for å sikre dem en Playstation 5

Bot-handlerne CrepChiefNotify klarte å handle nesten 3500 Playstation 5 som de selger til overpris på svarte-markedet.

Tilbyr varsler og bot-tjenester for å sikre kundene de gjeveste produktene først

Også Finn.no har en rekke overprisede PS5-modeller på bruktmarkedet, uten at det er noen indikasjoner på at disse er kjøpt med bot-er.

For det er ikke mulig for menneskehender å handle så mange konsoller, for ikke å snakke om en eneste en. Problemet for enkelt nettbutikker er at de ikke har sikret seg mot bot-script, og at produktene derfor blir snappet opp av disse gruppene som tjener gode penger på overpris-salg.

Annonse

Slik selger de videresalgsmetoden

Vi hadde ingen problemer med å skaffe hverken Xbox Series X eller Playstation 5 på lanseringsdatoene fra Walmart.com i USA, men vi måtte sitte oppe og bestille fra første sekund forhåndsbestillingene åpnet opp. Situasjonen har vært slitsom for mange, men lanseringene av de nye konsollene har i det minste gått bedre enn RTX 30-lanseringen der de meget få kortene som var tilgjengelige på minutter ble snappet opp av bot-er.

Det CrepChiefNotify gjør annerledes enn mange andre som bare legger ut produktene selv på svartebørsen, er å tilby sine tjenester til kunder som betaler hver måned for at gruppen sikrer dem konsoller, joggesko eller andre gjeve lanserings-produkter. Kundene får app-varsler og “tilgang til bot-plasseringer”.

Slik forklares tjenensten:

“Vi tilbyr deg en enkel, men lukrativ måte, å komme gang med det innbringende potensialet som finnes i videresalg. Fra å sikre fortjeneste til å forstå det grunnleggende i virksomheten, vil våre bransjeledende metoder og støtte være sikker på å veilede deg på veien mot flere inntektsstrømmer!”.

Kilde:
Business Insider

Annonse
Annonse