Det var meningen at disse Twitter-meldingene skulle forsvinne…

twitterfleets24timer
Fleets forsvinner ikke som de skal, eller gjorde i hvert fall ikke det. Merk deg at Twitter uansett ikke sletter bilder og videoer fra egne servere før etter 30 dager.

Du har sikkert hørt om Fleets, den nye Twitter-funksjonen der bilder og video (med tilhørende tekst om ønskelig), forsvinner etter ett døgn.

Det eneste man trengte var den komplette URL-en

Nå viser det seg at selskapets nye funksjon ikke fungerer som skal i det hele tatt: lenge etter tidsperioden har Fleets vært synlige, og det senest på lørdag, en knapp uke etter lanseringen.

En annen feil medførte at nedlasting og det å se på Fleets ikke varslet senderen at dette foregikk, noe som jo skal skje. Det er derfor grunn til å tro at Fleets som skulle ha vært borte for alltid, ble lagret.

Annonse

Merk: Twitter lagrer Fleets i 30 dager

Det hele var veldig enkelt, det eneste som skulle til var nemlig å lime inn URL-en til innholdet, utrolig nok. TechCrunch sier at Twitter benektet dette, men TechCrunch har selv prøvd URL-trikset og bekrefter det fungerer.

En feilretting er på vei, om den ikke allerede er ute. Uansett er det slik at Fleets ikke slettes fra Twitters servere før etter 30 dager, og at filene kan bli holdt lengre om de ikke følger tjenesten-vilkårene.

Les mer om Fleets.

Kilde:
TechCrunch

Annonse
Annonse