Annonse


Skal du se en Cyberpunk 2077-trailer, bør det være denne

Det er vel få spill som er blitt promotert så mye CD Project Red har massert Cyberpunk 2077.

Fersk Cyberpunk 2077-trailer avslører hva spillet handler om

Men så er det også en giga-investering og ditto risiko-prosjekt, og fordi spillet har blitt utsatt så mange ganger er det jo bare naturlig at de fortsetter med trailere for å holde interessen gående – det er bare det at vi er lei reklame og vil spille selv.

Heldigvis er dette en skikkelig bra trailer som (nesten har for mye informasjon). Om du ønsker å finne ut av din rolle i denne dystopiske verdenen uten, fritt for spoilere, bør du faktisk ikke se den offisielle gameplay traileren under. For alle oss andre som ikke klarer å holde oss unna alt som har med Cyberpunk 2077 å gjøre, er denne verdt det:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse