Macbookairm1
MacBook Air belønnes med 9,5 av 10 poeng hos The Verge. Vi får vår testenhet inn i dag.

Annonse


Roser Apples MacBooks med M1 opp i skyene: 9,5 av 10

Mens vi venter på vår MacBook Air M1-testenhet, har de store amerikanske testpublikasjonene allerede publisert sine tester.

Får utrolige tilbakemeldinger

The Verge gir MacBook Air M1 intet mindre enn 9,5 av 10 mulige poeng, og skryter av utrolig batterilevetid og ytelse, samt at også Intel-apper kjører tilfredsstillende kjapt selv om de må emuleres med Rosetta 2.

Av minus finner man webkameraet som fremdeles kun har 720p oppløsning, at iOS-apper ikke gir så mye mening og at «det er på tide å innrømme at Mac-er hadde vært bedre med berøringsskjerm». Det siste der er jeg nå også enig i etter å ha brukt Surface.

Apple bør kvitte seg med TouchBar

The Verge har også anmeldt MacBook Pro (Nilay Patel, og ikke Dieter Bohn som anmeldte Air) og gir den 8,5 av 10 poeng.

Annonse
Maskinen får ros for super ytelse, ditto batterilevetid og en super skjerm, men kritiseres korrekt for mangel på nok USB-porter: det er kun to av dem. Webkameraet er også like dårlig, maskinen makser ut med 16GB RAM og TouchBar er like kronglete som alltid.

Apple har kuttet i USB C-porter

Hva med Mac mini? Den får også svært gode kritikker grunnet en god ytelse som er enda litt bedre enn de to bærbare, men ikke milevis unna. Selv når maskinen presses er den nærmest helt stille.

Også Mac mini har kun 2 x USB C/Thunderbolt 3 porter og 2 x USB A.

Kilder:
The Verge
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse