Gjør du ikke denne Xbox-endringen med en gang kan du i verste fall miste tilgangen til alle spill

xboxseriesxhjemmexbox
Vi anbefaler på det sterkeste å angi Xbox som hjemme-Xbox med en gang, så slipper man å rote med mobil-hotspotting som ofte er ustabilt.

Da min nye valp valgte å spise opp fiberkabelen inn i huset visste jeg det ville bli et par kjipe dager.

Angi din nye Xbox som hjemme-Xbox med en gang du får den

Jeg anmelder for tiden Call of Duty: Black Ops Cold War-historiedelen og ble kastet ut med en gang tygginga var ferdig. Heldigvis fikses kabelen i morgen, men det er en digresjon.

Uansett er det slik at om man mister nett-tilkoblingen, men ikke har angitt din nye Series X eller Series S som hjemme-Xbox, og derfor ikke koblet lisensnøklene til Xbox-en slik at man kan spille uten nett, om barn eller dyr finner det for godt å spise på ting, så starter ikke spillene før man kobler seg på igjen og aktiverer nettopp dette.

Annonse

“Når du bytter hjemmekonsoll, flyttes alle enhetslisensene for digitalt innhold til den nye hjemme-Xbox-en. Disse enhetslisensene er ikke lenger tilgjengelige på den forrige hjemme-Xbox-en. Når du bytter hjemme-Xbox, blir med andre ord tilgang til innholdet med deg til den nye hjemme-Xbox-en, og alle som er pålogget, kan bruke det. Den forrige hjemme-Xbox-en vil fortsatt gi venner og familie tilgang til tingene dine når du er logget på den”, melder Microsoft.

Slik angir du din Xbox som hjemme-Xbox:

Som Microsoft forklarer:

“Hvis det oppstår avbrudd i nettverket eller tjenesten, eller hvis du er på et sted der du ikke kan koble til Xbox Live, kan du likevel spille av nedlastede spill på hjemme-Xbox-en.”

Min løsning ble å koble til mobilen som aksesspunkt for å angi konsollen som standard, men er man helt uten nett, sitter man altså der uten mulighet til å starte noen spill.

Ved å angi en hjemme-Xbox tvinges man heller ikke til å oppdatere spillet før man starter det, et konkret eksempel er Gears 5 jeg kan bekrefte startet uten nett-tilkobling, selv om en 13GB stor oppdatering er klar.

Kilde:
Xbox

Annonse
Annonse