microsoftseriesx
Det er ikke alle Xbox Series X som takler CD-plater, mens andre modeller lager ulyd når en plate leses. Microsoft har ikke erkjent akkurat dette problemet.

Annonse


Her nekter Xbox Series X å akseptere spillet

Merkelige lyder kan komme fra Xbox Series X om man faktisk bruker spill i fysisk format.

Xbox Live var nede de første timene på lanseringsdagen, utover det har det gått greit

Kunder varsler nå om ulyder fra diskdrevet når en plate puttes inn i maskinen, og enda verre: noen kunder opplever at den nye konsollen ikke aksepterer platen i det hele tatt.

Kunden som lastet opp denne videoen sier at en håndfull andre Xbox Series X-kunder også opplever problemer med at plater rett og slett ikke går inn, noe han skal ha fått bekreftet av Microsoft som må sende ham en ny konsoll.

Her vises det et annet problem, nemlig at platen sakte men sikkert skyves ut av maskinen:

Vi anbefaler ingen å prøve “presse så hardt som mulig”-trikset

Løsningen en bruker fant, og vi anbefaler ingen å gjøre dette, var å finne en CD-plate man ikke bryr seg inn og virkelig presse platen inn i åpningen. Etter at CD-en ble presset inn så hardt at den nesten knakk, fungerte det så å måte konsollen på vanlig måte.

Microsoft har ikke erkjent nøyaktig dette problemet, og oppfordrer i stedet å besøke supportsiden. Dog, skulle du oppleve noe du ser i klippene over, ta kontakt med Microsoft for du har trolig krav på ny konsoll. Spørsmålet er bare hvor lang tid det vil ta å få en ny en – kanskje er det like greit å laste ned i stedet?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse