Annonse


Dette skal være Apples Silicon-planer

De første M1-maskinene er MacBook Air, Pro og Mac mini, hva følger etter det?

MacBook Pro 16, iMac og helt nye maskiner på vei

Ming-Chi Kuo, den anerkjente Apple-analytikeren, og Bloombergs Mark Gurman, mener å ha kjennskap til hva selskapets lanseringsplaner er for sine spennende ARM-maskiner.

Bilde: Daniel Bautista

Det er ukjent, ifølge Gurman, når MacBook Pro 16 lanseres med ARM, men det skal skje. Kuo tror på en lansering av 14″ og 16″ MacBook Pro med et helt nytt design sent i andre kvartal eller tredje kvartal 2021. Det er mulig disse utstyres med mini-LED panel.

iMac blir også utstyrt med Apples egen brikke. Kuo trodde først på en lansering i fjerde kvartal i år, men det skjer jo neppe nå: i stedet kan du vente denne i første kvartal neste år.

Annonse
Merk: macOS Big Sur lanseres i dag. Vi sier ifra når du kan laste ned.

Apple Silicon er en aldri så liten revolusjon

Det kanskje villeste ryktet, men som høres mer sannsynlig ut nå som vi har sett de vanvittige M1 GeekBench-tallene, er at Mac Pro utstyres med Apple Silicon og at de på den måten kan halvere størrelsen på Apples kjappeste proff-maskin.

M1-brikkene er opp til 3,5 ganger kjappere i generell ytelse, opp til seks ganger kjappere med grafikk og opp til 15 ganger kjappere til maskinlæring. Alt dette samtidig som batterilevetiden dobles.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse