Annonse


PS5 laster inn spill utrolig kjapt – har løst varmeproblemene

Digital Foundry har funnet ut om Sony har klart å bedre varmekontrollen som gjorde PS4 veldig bråkete.

Playstation 5 bråker ikke som et jetfly

Og heldigvis, det har de: som Xbox Series X (det er jo begge store konsoller dette), har PS5 et lydnivå som er så lavt, selv under spilling, at det ikke er vits i å teste med Db-måler heller med Sonys konsoll.

Sonys nye har også en svært kjapp SSD som er enda noe kjappere (men med noe mindre lagringsplass) enn den i Series X: så kjapp er den at det nærmest er null ventetida, som lovet – Digital Foundry sammenligner det med kassett-spill, du vet, de Nintendo brukte.

Det er altså ikke snakk om mange sekundene for å starte maskinen (kald oppstart tar under 30 sekunder), mens SpiderMan Miles Morales starter på

Annonse
Det viser seg at Sony har gjort en minst like god jobb som Microsoft

For maskinen har et snitt, bortsett fra på baksiden, på rundt 25 grader, mens baksiden som kvitter seg med all varmen ligger på noe over 50 grader. Ikke dårlig i det hele tatt.

Maskinen nytter rundt 200 watt når den presses.

Playstation 5 har fått ekstra skryt for DualSense-kontrolleren, faktisk mer enn vi regnet med: mange har jo prøvd å gjøre kule ting med vibrasjonsfeedback og slike ting, men ingen har lykkes helt.

Presse som har fått tidlig tilgang til Sonys nye konsoll omtaler DualSense som en revolusjon, om enn ikke med et like robust design som Xbox sin noe oppgraderte Series-gamepad.

Konsollen får kritikk for at det mangler VRR, og hva er greia med å markedsføre, på esken, at konsollen har 8K når den ikke kan vise noe i 8K. Det kommer nok en oppdatering eller to.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse