Annonse


Derfor mener de Playstation 5-kontrolleren er en revolusjon

Vi har ikke hørt noe fra Sony, og har derfor kun hatt mulighet til å pakke opp Xbox Series X og S.

PS5 er stor og tung

Det ser ut til at dette er normalen for også andre medier: Sony venter med å sende konsollene til utviklerne, og er mer forsiktige med PR-pushet generelt, sammenlignet med Microsoft.

Uansett får vi vår PS5 12. november (Europa: 19. november), den amerikanske lanseringsdagen, så vi har dere dekket uansett.

Det første som slo oss da vi så Digital Foundry sin video, er selvsagt hvor stor PS5 er: hvor bra er kjølesystemet til Sonys konsoll med så mye plass, da samme blekke allerede har demonstrert at Xbox Series X har et svært kompetent kjølesystem? Det skal bli interessant å få vite mer om.

ITavisen pakker opp Xbox Series X og S:

Begge konsollene er tunge, men Xbox er enklest å hanskes med, mener DF

Det Digital Foundry konkluderer er blant annet at disse konsollene, selv om de kan plasseres horisontalt, tar seg best ut og fungerer best, vertikalt.

Annonse


En annen konklusjon som du sikkert allerede har fått med deg, er at Xbox Series X er mye enklere å hanskes med og er mindre totalsett. “Jeg er fremdeles ikke helt vant til hvor stor PS5 er”, mener DFs Richard Leadbetter.

– En revolusjon

Det mest spennende er gamepaden til PS5, DualSense, for DF har fått lov til å teste demospillet som følger med alle konsollene, og konstaterer at Sonys gamepad er en revolusjon og at de “kunne ha snakket i timesvis om dette, men at man må prøve dette for å skjønne”.

Om Xbox-gamepaden mener de at den “ikke er en revolusjon, men at det er en solid gamepad”. Den føles også mer “premium” i hånda.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse