Annonse


Jeg har blitt skikkelig glad i Pixel 5

Vi gjør det litt annerledes med mobil-testene i år. Vi gjør mer.

Jeg er begeistret for Pixel 5!

Under er mine førsteinntrykk av akkurat lanserte Pixel 5 og iPhone 12 Pro, to svært gode mobiler det er lett å bli glad i. Pixel 5 kommer ikke til Norge, dessverre, så jeg bruker mest tid innledningsvis til å snakke om batterikongen med det fine kameraet, men er det like bra som iPhone 12 Pro? Vi er ikke så sikre på akkurat det.

Vi følger snart opp med kameradull mellom disse to, også blir iPhone 6s (for å avsløre fem år med forbedringer) og kanskje blir OnePlus Nord med også.

Så langt merker jeg meg følgende pluss og minus:

iPhone 12 Pro:

+ Den kjappeste mobilen på markedet, og det merkes i bruk
+ Meget bra kamera

Annonse


-Ikke spesielt bra batterilevetid

Pixel 5:

+ Ligger godt i hånda og føles mer robust
+ Svært god batterilevetid

-Ikke det kjappeste brikkesettet, og priset høyere enn mange mellomklassemobiler

Skrevet anmeldelse kommer etter kameraduellene.

Annonse


Annonse


Annonse