Annonse


Dette er status for Apples nye AirPods-produkter

Apple har planer om å lansere nye AirPods og AirPods Pro, men ikke før neste år. AirPods Studio er også på vei, men Apple har hatt store problemer med å få dem til.

Rimeligere AirPods lanseres i første halvdel 2020

AirPods Pro ble lansert i oktober 2019, mens AirPods ble sist oppdatert, blant annet med trådløs lading, i mars samme år.

Nå melder Bloombergs Mark Gurman at Apple igjen har planer om å oppgradere begge modellene, men ikke før neste år.

AirPods tar kanskje over for AirPods Pro designmessig

Det nye er visstnok at inngangsmodellen, AirPods, får et design som minner mer om dagens Pro. Samtidig skal ser selskapet på muligheten til å forbedre batterilevetiden.

Annonse


Dessverre får ikke det billigste paret (første halvdel 2020) aktiv støyisolering: det må man betale ekstra for.

Den kanskje hyggeligste forbedringen som kommer til Pro er at de kanskje klarer å kutte de “pinnene” som stikker ut. Vi får se, det er ikke lett å få til og Apple skal ha møtt utfordringer.

I stedet skal mer av produktet plasseres i øret, som Samsung har gjort med Live, samt Amazon og Google satser på.

Begge de nye modellene får visstnok nye brikkesett. Kanskje vil de begge får integrerte AirTags?

Hæ – nok en ny HomePod?

Hva angår HomePod ryktes det nok en modell som plasseres mellom HomePod og mini (lansering: 16. november, men ikke i Norge) størrelsesmessig.

Nye HomePod mini:

Vi vet ikke om det høres logisk ut – desto mer logisk er at det at AirPods Studio (i det noe dyrere segmentet med ANC) endelig kommer etter to år med utvikling som skal ha møtt på en rekke problemer.

Planen var visstnok å starte masseproduksjonen av disse over-øret AirPod-ene for flere uker siden, men hodebåndet var visstnok for stramt.

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse