Annonse


Slik skal Microsoft bringe Xbox til TV-en, uten Xbox

Phil Spencer, sjefen for Xbox, utelukker ikke en xCloud HDMI-dongel for direktestrømming av Xbox-spill til TV-en, uten Xbox-en.

Xbox-sjefen mer eller mindre bekrefter dette vil skje

Spencer bekrefter dette da han på forretningsmessig vis sa dette:

“Jeg tror du kommer til å se maskinvare med lavere priser som er endel av vårt økosystem, inkludert strømmestikker og andre ting som folk kanskje ønsker å plugge i TV-en for å spille via xCloud. Du kan forestille oss at vi inkluderer noe i Game Pass- abonnementet som gir deg mulighet til å strømme xCloud-spill til TV-en kun ved å handle en gamepad”.

Det vil være smått genialt å lure seg inn i folks stuer ved å tilby hundrevis av spill til en fast månedspris, og uten at man behøver å bruke mer enn et par hundrelapper på en gamepad.

xCloud er mye bedre nå enn det har vært tidligere, og vi får faktisk moro ut av å spille Doom Eternal på mobilen eller iPad-en, selv om det selvsagt er langt mer etterslep. Andre spill som ikke er så heseblesende kjappe, fungerer perfekt.

Annonse
Xbox Game Pass Platinum kan blir noe helt spesielt

Vi forbrukere er vant til å betale forskjellige for nett-tjenester, men hva om abonnement for spill også inkluderer garantert oppgradering til den nyeste Xbox-maskinvaren? Dette er noe annet Microsoft tenker høyt rundt, og som også høres ut som en god ide.

Kilde:
Stratechery

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse