Annonse


Nå bytter spillerne ut Bing med Google Maps i Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator har av mange blitt rost opp i skyene (no pun intended), men det er ingen hemmelighet at Bing-kartene, som spillet benytter seg av, kan vise en del unøyaktigheter.

For selv om du får hele jordkloden til disposisjon i dette spillet, kan du risikere å møte på byer og tettsteder som ikke ligner virkeligheten i det hele tatt.

Driftige entusiaster har derfor i lang tid jobbet med å forbedre omgivelsene i spillet. Stadig flere moddere jobber nå med å erstatte Bing-dataene med data fra Google Maps, rett og slett fordi Google Maps er bedre.

Et eksempel på hvordan det ser ut, kan du se nedenfor:

På bildet til venstre ser du hvordan Melbourne Cricket Ground ser ut originalt i Microsoft Flight Simulator. Bildet til høyre viser en oppdatert utgave, som benytter seg av data fra Google Maps. Det er en betydelig oppgradering, men hva tenker Microsoft om dette? Trolig er dette brudd på brukervilkårene.

Annonse


For det spillerne gjør, er at de konverterer Bing-dataene til Google-data, før disse dataene lastes tilbake til spillet. Det kan umulig Microsoft være fornøyde med. Men det er altså mulig å gjøre dette, enn så lenge.

Det kommer dog ikke uten ulemper. Reddit-brukeren High_Frame_Rates måtte dessverre konvertere landskap til en utgave med dårligere grafikk fordi det oppstod ytelsesproblemer med de originale dataene fra Maps. Bedre kvalitet krever logisk nok mer av maskinen.

Arbeidet med å modifisere spillet til å bruke Google Maps-data, er mildt sagt en komplisert prosess. Vil du vite mer, og se flere eksempler på hvordan Maps tilbyr en mer realistisk gjengivelse av omgivelsene i spillet, kan du lese om prosjektet i denne Reddit-tråden.

Kilde:
PCgamer

Annonse