Annonse


Xbox Series X: slik er Dirt 5 i 120Hz – Halo-spillene får 120FPS

Battlefield 5 vil kjøre i ekte 4K og med 60 bilder i sekundet oppdatering på Microsofts toppkonsoll. Det melder “førstepersonskyter-ekspert” og YouTube-er Jack Frags.

Oppdatert, 20. oktober, 22:50:

Xbox Series X er en bakoverkompabilitets-monster

Frags er som alle andre som har testet konsollen svært imponert over hva den får til når den kjører spill en generasjon tilbake, eller den nåværende generasjonen spill.

Det er ikke bare det at spillene tar seg bedre ut med høyere oppløsning og en mer elegant bildeoppdatering og mindre etterslep samt nedskalering, men auto HDR gjør også en jobb med å få spillene til å skinne litt ekstra.

Det er heller ingen tvil om at 120 bilder i sekundet kommer til å være en stor greie for konsollspillere.

Annonse
120FPS er foreløpig avslørt som støttet i Gears 5 flerspiller og Dirt 5. Merk at sistnevnte nedskalerer til 1440p for å oppnå den svært hurtige bildeoppdateringen (som krever en kompatibel TV – husk også: ikke alle TV-er som skryter av “120” er ekte 120Hz).

Bekrefter skikkelig Battlefield 5-ytelse

Det er uansett flott og også få bekreftet at Battlefield 5, som nok tar svært pent ut i HDR og 4K, er spikret til 60 bilder i sekundet. Vi kan ikke vente til at Warzone får det samme.

For øvrig er Xbox Series X og S-grensesnittet likt det som allerede er rullet ut til Xbox One. Merk at Playstation 5 har 4K HDR-grensesnitt, mens Xbox visstnok stopper på 1080p.

Spilleren avslutter med at Series X ikke blir noe varmere enn Xbox One, og at det ikke er noe negativt å si om kjølesystemets lydnivå.

Sjekk ut PS5 sitt grensesnitt:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse