Annonse


Om få uker kan markedet oversvømmes av RTX 30-kort

En teori går nå på at Nvidias store plan for å dominere AMD denne vinteren er å skape masse hype rundt RTX 30-kortene, men gjøre det nærmest umulig å handle dem.

Har Nvidia lurt oss?

Vi har for lengst gitt opp å skaffe et kort, men står på en venteliste med plass 20. september i køen.

Det er ikke bare det at tar fryktelig mye tid å prøve å skaffe et kort hele tiden, men det er også slik at det er langt færre kort som legges ut for salg nå enn tidligere. Ja, det er enda verre enn det var.

Det er “Moore’s Law Is Dead” som sier han for en måned siden meldte det samme, altså angående den virkelige lanseringen, og at planen er å oversvømme markedet med kort om noen få uker.

Annonse
Samme lekker forventer 1000 dollar for 3080 20GB med lansering i desember.

Det kan komme hundretusenvis av kort sent denne måneden eller tidlig i november

Nvidias mesterplan, som er noe ond ovenfor spillerne som trenger et kort, er å flomme markedet med kort tidlig i november.

Det skal være snakk om:

  • 300 000+ RTX 3080
  • 30 000+ RTX 3090
  • “Haugevis” av RTX 3070

Vi har jo lurt på å gå for et Big Navi-kort i stedet, men om det konkurrerer mot RTX 3070, og ikke 3080, er vi ikke så sikre. Om ryktene stemmer og at alle kortene kommer i november for å mette markedet og slå AMD ut av ringen, så spiller det jo ingen rolle uansett. Genialt, men slemt.

I tillegg vil nok kanskje mange impuls-handle et dyrere kort med en gang det kommer nye leveringer, i frykt for ikke å kunne skaffe et til en ønsket lavere pris.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse