Annonse


Playstation-oppdateringen som gir kundene PS5-sjokk: må godta lydopptak av deg

Playstation-oppdatering 8.0 bringer med seg en svært spesiell funksjon.

Oppdatert, 17. oktober, 21:00:

Sony utbroderer mer og sier at makslengde på opptak er som følger:

  • 40 sekunder lydopptak fra Voice Chat
  • 20 sekunder av kjernesamtalen med den andre spilleren
  • I tillegg: 10 sekunder før og etter den valgte samtalen

Kilde:
Sony

Annonse


Sony hevder dette er for alles beste

Sony forklarer nemlig at stemmen din, om du velger å snakke med andre i spill, tas opp og at andre kan bruke opptakene mot deg om de mener du bryter vilkårene.

Andre forbedringer i 8.0 er gruppe- og meldings-endringer, nye avatarer, foreldrekommunikasjonskontroll og støtte for to-faktor apper.

Slik forklares funksjonen:

Det Sony sier er som følger, og at brukeren selv kan ta opp:

“Etter denne oppdateringen ser brukere et varsel om gruppesikkerhet og at deres stemmer i teamchats kan bli tatt opp. Stemmeopptak med kontroll er en funksjon som blir tilgjengelig på PS5 når den lanseres, og som gjør det mulig for brukerne å ta opp stemmeopptak på PS5 og sende dem inn for vurdering. Meldingen du ser nå på sin PS4 nå er for å la deg vite at når du kommuniserer med en PS5-bruker (etter lansering), så kan disse opptakene fra deres PS5-konsoll sendes Sony Interactive Entertainment”.

Med andre ord er det ikke slik at alt blir tatt opp hele tiden, men at om du sier noe som bryter mot regelverket, så kan personen du har sagt det til bruke det mot deg, og kanskje få din konto blokkert fra Sonys tjenester.

Kilder:
The Verge
Sonys

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse