Annonse


Norsk nettbutikk avslører RTX 30-krise

Nettbutikken Proshop fikk nok av spørsmål vedrørende RTX 3080-tilgjengelighet, og avslører nå hvor mange kort de har fått inn og hvor mange som ventes. Det er ikke positive tall.

Over 85 prosent venter fremdeles på kort

Match dette hvor få nye kort som er på vei inn, og hvor få butikken har mottatt, og det klart og tydelig at markedet ikke mettes i år.

Tusenvis av kort er bestilt, men det er bare mottatt noen hundre der 111 er det største antallet, og det er Gigabyte sitt 3080 Gaming PC, etterfulgt av RTX 3080 Ventus fra MSI.

Det er tusenvis av ordre på Asus-kort som ikke kan fylles

Der er en rekke kort de aldri har mottatt noen av, og aller færrest er det av Gigabyte sitt Aorus Master, der de kun fikk inn 12, har fire på vei inn og har 28 ordre på. Dette var situasjonen i helga, Prohop har oppdatert tallene sine, og vi har lagt dem inn under.

Annonse
For å gi et annet bilde på situasjonen i USA står vi på venteliste datert 20. september (for fire kort), noe som bør være en ok plass i køen hos EVGA, men vi har fremdeles ikke fått varsel om mulighet for garantert forhåndsbestilling som de nå har lagt opp til.

Ikke overraskende er Asus sine TUF-kort de mest populære, da disse kortene har de beste komponentene.

Dette er tallene fra i dag morges:

Kilde:
Proshop

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse