Annonse


Det populære gratisspillet skal storoppdateres med RTX og DLSS

Har du bært borti Warframe?

Warframe sine nye grafikkmotor blir mer effektiv også

Digital Extremes har utviklet gratis (i-app-kjøp) co-op-spillet siden 2013, med andre ord er det et prosjekt ulikt det meste annet. Ofte klarer ikke slike spill seg i markedet, og må gi tapt for de største selskapene i markedet, men ikke Digital Extremes som fremdeles har stor suksess med tittelen.

Studioet avslører at de har en rekke forbedringer planlagt på grafikkfronten, og på slutten av blogg-innlegget om den stor-oppdaterte grafikkmotoren, refereres det også kort til RTX og DLSS – avansert grafikkteknologi som den nye motoren legger til støtte for, men som trolig ikke er helt klar for enda.

Se mer før og etter:

Du kan aktivere den nye grafikken nå

Selskapet har funnet ut av en smartere måte å utføre dynamisk lysforhold på: ved å mellomlagre lysinformasjonen som allerede er tegnet, trenger man ikke tegne igjen og igjen all informasjonen hver gang lysopplevelsen endrer seg.

Annonse


Alle som ønsker kan uansett aktivere den nye grafikkmotoren nå under spillets innstillinger.

Warframe kommer også til Series X og S samt PS5, så forvent RTX-støtte om ikke veldig lenge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse