Annonse


Dette svarer Apple på monopolist-anklagene

Apple er ikke helt overraskende uenige med demokratene i at de bør stykkes opp.

Demokratene ønsker store begrensninger for teknologi-selskapene

Det var i dag den 16 måneder lange undersøkelsen av demokratene kullimuneterte i en gigantisk stor rapport som skisserer store omveltninger for ikke bare Apple, men også Google, Amazon og Facebook:

Dette svarte Apple kun timer senere:

«Vi har alltid sagt at kontroll er rimelig og hensiktsmessig, men vi er helt uenige med konklusjonene i denne rapporten med hensyn til Apple. Vårt selskapet har ikke en dominerende markedsandel i noen kategori der vi driver virksomhet.

Fra begynnelsen for 12 år siden med bare 500 apper, har vi bygget App Store for å være et trygt og pålitelig sted for brukere å oppdage og laste ned apper og en støttende måte for utviklere å lage og selge apper globalt.

App Store er vert for nærmere to millioner apper i dag, og har levert det løftet og oppfylt de høyeste standardene for personvern, sikkerhet og kvalitet. App Store har startet nye markeder, nye tjenester og nye produkter som var ufattelige for et dusen år siden, og utviklere har fått de viktigste fordelene med dette økosystemet.

Bare i USA i fjor la App Store til rette for 138 milliarder dollar i handel, med over 85 prosent av beløpet betalt tredjepartsutviklere. Apples kommisjonssatser er som andre app-butikker og spillmarked Konkurranse driver innovasjon, og innovasjon har alltid definert oss hos Apple. Vi jobber utrettelig for å levere de beste produktene til våre kunder, med sikkerhet og personvern som en del av kjernen, og vi vil fortsette å gjøre det.»

Kanskje møter republikanerne demokratene halvveis, kanskje skjer det ingenting. Uansett følger vi utviklingen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse