Annonse


Det blir RTX 30-mangel ut året – sleip triks for å tjene mer penger kan komme

Vi prøver fremdeles å skaffet et RTX 3080-kort, men har nærmest gitt opp.

Ikke at vi forventet mange flere RTX-kort i år, men det er likevel en sur beskjed for mange

De få gangene det er kort, er det så få av dem, at de fremdeles forsvinner før vi rekker å se annet enn “utsolgt”-tekst. Det samme skjedde nettopp i kveld også: Zotac la ut nye kort i nettbutikken, men under ett minutt senere var de borte.

Og bedre blir det ikke i år.

Nvidia-sjefen sier at det vil være for mange som ønsker et 3080 og 3090-kort i år til at de klare å møte etterspørselen. “Selv før vintersesongen gjorde vi det veldig bra, så når du legger Ampere på toppen av det blir dette et veldig stort fjerde kvartal”, forklarte han. Stort for noen, kjipt for andre som ikke har skjermkort og neppe ønsker å punge ut mye for forrige generasjon.

Hvor få RTX 3070 blir det?

Pass deg for den nye trenden

Det ryktes at tredjepartsprodusenter skal starte å legge ved (tvinge på) hovedkort og andre komponenter ved kjøp av RTX 30-kort, men det har ikke skjedd enda. Newegg, en stor kjede i USA gjør det allerede, men det er etter hva vi skjønner deres eget tilbud.

Annonse


Mange vil ikke bry seg nevneverdig om skjermkortet koster 150 dollar mer, om man må handle med CPU eller strømforsyning, men jaggu er det ikke en sleip måte å tjene enda penger på desperate galere.

Kilde:
Toms Hardware

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse