Annonse


Apple mener den nye på-knappen er en utrolig bragd

Apple har begynt PR-kjøret før lanseringen av nye iPad Air 4 som trolig kan bestilles i løpet av et par dager.

Samtlige nye iPad-modeller har samme batterilevetid

Men hva er det egentlig å si om det som er en iPad Pro uten 120Hz-panel og vidvinkel-kamera? Hva annet mangler i Air-modellen, som jo har Pro-designet? Det er færre lagringsplassmodeller å velge mellom, og det er kun en størrelse (10,9″).

Fordelen er en lavere pris og kjappere brikkesett med A14.

iPad Air 4 til høyre:

Apple mener at påknappen er utrolig

Jo, også var det selve poenget med artikkelen: mangel på FaceID. Hvordan løste Apple det? Jo, ved å plassere TouchID i på-knappen i stedet for å ta opp plass med den utdaterte knappen i bunn kjent fra eldre iPhone- og iPad-modeller.

Annonse
Fordi produktet ikke er så veldig spennende sammenlignet med andre lanseringer fra Apple denne høsten, altså iPhone 12, så må de jo snakke opp noe, og under det PR-lignende intervjuet med iJustine under, er det på-knappen Apple trekker frem som den store greia.

Air mangler FaceID for å holde prisen lav

Ifølge selskapet var det en stor utfordring å få til en kjapp fingersensor på knappen, fordi den er så smal.

Veldig mye utviklingsressurser skal ha blitt brukt for å få til den nye sensoren slik at den registrerer fingeren veldig kjapt, og låser opp enheten. Apple skryter også av at sikkerheten er videreført og ivaretatt.

Fordi Apple er ivrige på utvikling for tiden, så håper vi de krymper FaceID-sensorområdet med iPhone 12 senere denne måneden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse