googlepixel5
Pixel 5 har vidvinkel i stedet for telefoto. Det mener vi er et smart valg.

Annonse


Nå er Google plutselig enig med meg

Jeg skrev da jeg anmeldte Pixel 4 XL at jeg syntes det var merkelig at Google prioriterte telefoto i stedet for vidvinkel.

Nå er de enige med de fleste igjen

Vidvinkel var noe jeg selv brukte mye mer, og hadde en følelse av at andre også gjorde uten at jeg satt på konkrete tall.

“Jeg mente i min anmeldelse av iPhone 11 Pro Max at det var en god ting Apple implementerte en ekstra vidvinkel-linse og at vi nok vil bruke denne funksjonen mer enn telefoto. Det mener vi fremdeles, så det er et stort negativ at Google mener det motsatte. Men, er du for telefoto og ikke bryr deg om vidvinkel er to kameraer nok. Likevel er veldig merkelig valg for et produkt som satser alt på kameraet i markedsføringen”, skrev jeg i testen.

Google var dog helt uenige, og uttalt i fjor at “selv om vidvinkel kan være moro, mener vi at telefoto er viktigere”. I år er tonen en annen: vidvinkel er hva kundene vil ha, for det er nettopp det som er på plass i Pixel 5.

Vi gleder oss til å teste vidvinkelen til Pixel 5 30. oktober.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse