appleios
Apple har rullet ut en nyt iOS 14.2 betaversjon og oppdatert macOS Big Sur.

Annonse


Nå kan alle laste ned beta 2 av superoppdateringen til iPhone

iOS 14.2 er en veldig bra opplevelse.

iOS 14.2 beta 2 og macOS Big Sur beta 9 kan lastes ned av utviklere

Årsaken? Den er kjapp, veldig kjapp. iPadOS med Magic Keyboard føles også bedre, og når iPhone 6s føles som en moderne midtsjiktemobil med oppdateringen på plass, ja da er det bare å anbefale den først som sist.

Musikk-grensesnittet utenfor appen er også forbedret i tillegg til ytelsesforbedringene.

macOS Big Sur som enda ikke er ferdigutviklet er nå på beta 9, ikke rart Apple tar seg tid, dette er jo OS-et som skal bringe dem inn i ARM-universet også på Mac – batterilevetid, ytelse og fiksing av feil vil være svært kritisk når de første kundene får sine nye Mac-er med ARM levert på tampen av året.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse