Du får ikke 1TB: så mye plass gir Xbox Series X egentlig deg – 920GB koster mer enn Xbox One S

microsoft1tb
1TB lagring til Xbox Series X koster 2600 kroner fra Microsofts nettbutikk.

Du har helt sikkert sett det i diskbehandleren når du setter opp en ny disk: det er ikke plass til 100 prosent av antallet GB du handlet.

Xbox Series X får svært gode tilbakemeldinger i forhold til generell ytelse med dagens spill

Det er alltid noe svinn, og spesielt på konsoller som må dedikere visse ressurser til programvare som alltid må kjøre, og i Xbox Series X sitt tilfellet; Quick Resume som fungerer svært bra:

Den eneste positive nyheten er at du får enda, enda mer diskplass om du kjøper en til

Det er IGN som avslører hvor mye 1TB-disken, som for øvrig koster 220 dollar, gir spilleren til rådighet for å lagre spill: 802GB.

Annonse

I Norge er prisen dog langt høyere, over 2500 kroner. “Seagate Storage Expansion Card for Xbox Series X leverer ytterligere 1 TB med eksternt minne samtidig som det opprettholder den samme topphastighet og -ytelsen som konsollens innebygde SSD”, forklarer Microsoft.

Uansett, au:

Series-lagringsenheten koster mer enn Xbox One, byr på 920GB

Det kule, alt etter hvordan man ser det, er at disken man eventuelt handler i tillegg, og som er priset under, gir 920GB ytterligere med hurtig lagringsplass.

Vær klar over at det er smartest å lagre Xbox One-spill på eksterne USB 3.1-lagringsenheter, da nestegenerasjonsspillene må lagres på de kjappe Seagate NVMe SSD 4.0-enhetene.

Kilde:
IGN

Annonse
Annonse