xboxseriesx
Xbox Series X er på alle måter mye kjappere enn Xbox One X.

Annonse


Xbox Series X: – Ytelsen er ekstrem

De første testerne i USA har fått lov å leke seg med Xbox Series X en uke allerede.

Oppdatert, 20:44:

Digital Foundry omtaler Xbox Series X-ytelsen som ekstrem.

Se:

Mens vi venter på den nye generasjonen spill

Både The Verge og Engadget har testet konsollen. Engadget oppsummerer med at konsollen er kjapp, har mye kraft stillegående. The Verge oppsummerer med det samme, men på en annen måte: å teste Xbox One X etter å ha brukt Series X er som å gå langt tilbake i tid.

Annonse


Series X laster alle spill mye kjappere og kutter lastetiden med ett minutt: vi snakker her fra 6 sekunder for å laste Call of Duty: Warzone på Series X, 21 sekunder på Xbox One X, mens spillet som tar lengst tid, No Mans Sky, kuttes fra 2 minutter og 13 sekunder til 1 minutt og 27 sekunder.

The Verge mener det er som å gå tilbake til 56k modem

Spill som Destiny 2, som ikke er særlig krevende, gjør det selvsagt langt bedre, og selv om 60FPS-oppdateringen ikke er lansert, melder The Verge om langt høyere FPS selv under intensive kamper, sammenlignet mot One X.

Ok, så alle spillene laster kjappere og har høyere FPS selv uten særlig med oppdateringer, om noen, men hva med Quick Resume for å skifte mellom spill uten å måtte vente? Dette fungerer slik at SSD-en setter av RAM-lignende plass til spillene, og er en av grunnene til konsollen har en veldig kjapp SSD.

Xbox Series X er et stort ytelseshopp

Engadget finner at man kan ha rundt fem spill åpne samtidig, og at det tar rundt fem sekunder å vekke et spill i dvale. Men klart: prøver man fem av de største spillene samtidig, kan det hende at det er for mye å mellomlagre.

Alt i alt ser denne delen av konsollen til virkelig å levere, for når The Verge igjen avslutter med at det er skikkelig skuffende å bruke One X igjen, så er det ingenting som er bedre nyheter enn det – om man har klart å sikre seg en til lanseringsdagen.

Kilder:
The Verge
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse