applewatchseries6batteri
Apple Watch Series 6 har en rekke forbedringer Apple ikke har snakket om, og vi håper også batterilevetiden er en av dem.

Annonse


Dette overrasker med Series 6: har større batteri og er tynnere

Apple oppga den samme 18 timer batterilevetiden da de avslørte Series 6. Kanskje har de en hemmelig “one more thing?”

Series 6 40 mm har 8,5 prosent større batteri

Hva om batteriet varer i fem timer mer! Neida, det er vel neppe tilfellet, men at Series 6 overrasker positivt her uten at Apple skrøt noe særlig av det hadde vært hyggelig, spesielt fordi klokkene later til å være kjedsomt like Series 5.

Det er ikke bare det at batteriet er større (for 44 mm-modellen er økningen mer beskjeden: 3,8 prosent), men Watch Series 6 er også tynnere: 10,4 mm, ned fra 10,74 mm.

Series 6 mot 5 hastighetstest:

Series 6 sin Taptic Engine er større i år

Verdt å merke seg er det også at Taptic Engine er større. Vi får håpe batteriet holder enda litt lenger enn 18 timer, eller i det minste at klokka føles tynnere på.

Annonse


Apples Watch-oppdateringer har vært svært konserative med nær sagt et identisk design siden første genersajon kom i april 2015, men med større programvareoverhalinger som gjorde dem til treningspartnere mer enn moteikoner. Vi ser ikke at det å endre designet bare for å endre det er noe poeng, men seks generasjoner inn og det er vanlig at man finner større endringer som gir mening. Kanskje de er litt uinspirerte i Watch-teamet?

Kilde:
iFixit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse