Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Apple Watch Series 6 har en rekke forbedringer Apple ikke har snakket om, og vi håper også batterilevetiden er en av dem. (Ill.: Apple )

Dette overrasker med Series 6: har større batteri og er tynnere

Samtidig oppgir Apple samme antallet batteritimer.

Apple oppga den samme 18 timer batterilevetiden da de avslørte Series 6. Kanskje har de en hemmelig «one more thing?»

Series 6 40 mm har 8,5 prosent større batteri

Hva om batteriet varer i fem timer mer! Neida, det er vel neppe tilfellet, men at Series 6 overrasker positivt her uten at Apple skrøt noe særlig av det hadde vært hyggelig, spesielt fordi klokkene later til å være kjedsomt like Series 5.

Det er ikke bare det at batteriet er større (for 44 mm-modellen er økningen mer beskjeden: 3,8 prosent), men Watch Series 6 er også tynnere: 10,4 mm, ned fra 10,74 mm.

Series 6 mot 5 hastighetstest:

Series 6 sin Taptic Engine er større i år

Verdt å merke seg er det også at Taptic Engine er større. Vi får håpe batteriet holder enda litt lenger enn 18 timer, eller i det minste at klokka føles tynnere på.

Apples Watch-oppdateringer har vært svært konserative med nær sagt et identisk design siden første genersajon kom i april 2015, men med større programvareoverhalinger som gjorde dem til treningspartnere mer enn moteikoner. Vi ser ikke at det å endre designet bare for å endre det er noe poeng, men seks generasjoner inn og det er vanlig at man finner større endringer som gir mening. Kanskje de er litt uinspirerte i Watch-teamet?

Kilde:
iFixit

Stikkord: Apple, Watch