ios14
iOS 14 sin mulighet for automatisk lydbytte mellom macOS og iOS-enheter er genialt med AirPods.

Annonse


iOS 14 lansert

Hvor blir det av iOS 14-oppdateringen?

Er ikke lansert enda

Det er ikke bare utviklerne som er litt frustrerte med Apple (de ble gitt en dag varsel for å få appene sine klare), da selskapet rett og slett annonserte tilgjengeligheten av den endelige versjonen dagen etter pressekonferansen der de viste frem Watch Series 6, iPad 8 og iPad Air.

Oppdateringen skulle vært ute klokka 10:00 USA vest-kyst, det er 19:00 i Norge, men foreløpig er det ikke rullet ut noen oppdatering.

Dette er det beste nye i iOS 14

Vi har brukt GM-versjonen siden i går, og er spesielt fornøyde med AirPods sin evne til å automatisk bytte til enheten som spiller lyden – dette fungerer akkurat som vi ønsker, og er noe vi ventet ganske lenge på, men som vi aldri var sikre på om Apple hadde planer om å lansere.

Automatisk lydbytte og widgets er uten tvil høydepunktet i 14.

Den endelige versjonen virker også til å være enda litt kjappere enn beta 8. Vi har ikke hatt noe å utsette på iOS 14, inkludert de nyeste beta-versjonene, så at den endelige versjonen fungerer bra overrasker ikke.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse