Annonse


PS5 KAOS: plutselig startet forhåndsbestillingene – vi sikret en

Få minutter etter at Sony konkluderte PS5-pressekonferansen ble det plutselig avslørt av Geoff Knightley at forhåndsbestillingene starter i USA allerede i morgen.

Oppdatert, 01:20:

Først ble det rapportert om plutselige muligheter til å forhåndsbestille fra Game i Storbritannia og Media Markt i Tyskland samt Gamestop i Irland. Selv skaffet vi diskmodellen fra Walmart med lovnad om levering 12. november.

Vi følger med på norske nettbutikker, men det er fremdeles ingen korrekte priser eller lanseringsdatoer oppført.

Annonse
Det er nærmest panikk på blant annet Reddit der mange ble svært overrasket, inkludert oss selv, at en rekke kjeder bare startet forhåndssalget med en gang. Om det var dette Sony forestilte seg vet vi ikke, men det er flere som er skuffede etter at de meldte seg opp for å bli varslet med en gang salget startet.

Oppdatert, 23:26:

Sony melder at forhåndsbestillingene starter 17. september. Utover det foreligger det ingen informasjon for Norge. Vi følger utviklingen.

Kilde:
IGN

I Irland kan PS5 allerede forhåndsbestilles

Som kjent lanseres den i en rekke land utenfor EU 12. november, mens Europa må vente til 19. november, men forhåndsbestillingene, det er en annen greie, for Gamestop Irland gjør det allerede mulig å bestille. Gamestop Norge la jo ned i fjor.

I USA starter forhåndsbestillingene hos visse kjeder allerede i morgen:

Er dette den første forhåndsbestillingen?

https://twitter.com/Peter_K91/status/1306339667026104321

De norske prisene er ikke kjente enda, men dette er EU-prisene:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse